TIC

Welcome To Taj International College

Program-program di TIC memfokuskan bidang yang memenuhi tuntutan pekerjaan semasa. Disamping itu, modul yang kami sediakan telah mendapat maklum balas positif dari pihak industri. Melalui kerjasama ini, ia memudahkan para pelajar kami diambil bekerja selepas tamat pengajian kelak. Ruang pendidikan yang kami sediakan meliputi setiap keperluan akademik dan pembangunan karier anda.

Tina Bt Dato' Seri Hj. Tajuddin

Executive Chairman

Tina Bt Dato' Seri Hj. Tajuddin

Executive Chairman

Teachers
Students
Courses
ALUMNI

Business Management Courses

Explore the best TVET Professional College in Malaysia.

Why Choose Us

Focus on complete education: TIC offers a variety of programs that provide not just academic knowledge but also professional training and development. This can help students prepare for the workforce or for further studies at the university level.

Experienced Institution

Accredited Programs

Supportive Environment

video Highlight

What our students Say

Muhammad Afiq Bin Mohd Rasid

Sebagai seorang pelajar dalam bidang Automotif, kefahaman mengenai proses dan operasi sesuatu sistem secara menyeluruh sangat penting, contohnya kerja operasi pengeluaran, pemeriksaan dan analisis. Di dalam kelas saya didedahkan dengan segala teori dan analisis yang bukan teknikal, tetapi segala teori ini dapat dipraktikkan setelah saya melalui latihan industri selama 6 bulan di Naza Kia dan secara tidak langsung melengkapkan ilmu teori dan praktikal saya sebagai seorang pelajar jurusan Automotif.

Muhammad Fakhruddin Kamaruzzaman

Saya telah didedahkan dengan beberapa kaedah pengajian seperti “soft skill” yang diperlukan di dunia pekerjaan semasa. Saya percaya bahawa ini memberikan saya prospek yang lebih luas ketika menceburi alam pekerjaan nanti. Saya beruntung menjadi mahasiswa TAJ International College.

Muhammad Rasull Bin Abdul Razak

Di TAJ International College, pelbagai aktivit menarik disediakan untuk para pelajar seperti Program “High Performance & Leadership Workshop”, Hari Kebudayaan, Pertandingan Bowling, Karnival Sukan, dan macam-macam lagi. Aktiviti-aktiviti ini memberi saya beberapa tips yang berguna untuk belajar dengan lebih baik dan melengkapkan saya dengan pengetahuan umum.

Lim Chun Sien

Pengalaman bekerja selama 4 bulan di Jabatan Pelajaran Negeri Perak telah melatih saya untuk berinteraksi dan berkomunikasi dengan baik di semua peringkat. Sifat pemalu saya telah hilang dan saya amat menghargai segala ilmu dan pengalaman yang saya terima sepanjang latihan industri ini.

T Raseetha Kumari

Program Latihan Industri ini memberikan saya pendedahan dan pengalaman kerja yang sebenar. Saya amat bersyukur dan berterima kasih kepada Western Digital Sdn Bhd kerana latihan industri ini juga dapat memberi peluang pekerjaan kepada saya setelah tamat latihan industri ini.

partner with

Smart Education PARTNERSHIP